verksted_banner.jpg

Serviceavdelingen

Merkeverksted for Hyundai, Mitsubishi, Subaru og Saab

Det er en viktig begivenhet, og en stor investering, å kjøpe seg ny bil. Men likevel - bilkjøpet er bare et "øyeblikk" i bilens historie. Dagens biler "lever" i gjennomsnitt i godt over 10 år, og de trenger vedlikehold og service hele tiden. For oss i Bilalliansen er det viktig å gi bilkundene vår fulle oppmerksomhet, og god service, så lenge de eier bilen. Bilalliansen er autorisert serviceverksted for Hyundai, Mitsubishi, Subaru og SAAB.

Verkstedet, på 800 kvadratmeter og som ble tatt i bruk i mai 2014, gir gode arbeidsforhold for 10 teknikere og er på mange måter selve hjertet i bilforretningen.

På vårt verksted finner du topp fagfolk som er spesialisert på alle våre 4 bilmerker.

Og det forplikter å være merkeverksted. Våre teknikere må stadig oppdatere seg og kurses på nyheter innen hvert merke, og vi må holde oss "up to date" med spesialverktøy, datautstyr og teknisk dokumentasjon.

Med 10 teknikere i full drift sikrer vi et bredt og godt fagmiljø som også gjør det mulig å ha lærlinger - som sikrer rekruttering til yrket.

Mange av våre erfarne teknikere startet sin "karriere" som lærling på vårt verksted.

mekanikerne.JPG

Verkstedgjengen fra venstre: Andreas Gruben, Håkon Thorsvik, Trond Eirik Råde, Tommy Grøneng, Anders Kyllingmo, Nicholai Solvang, Christian Elvebakk, Bård Langseth, Kristoffer Kvitnes, Erling Ramskjell og Stian Olsen

Delelager

Originaldeler sørger for å opprettholde optimal driftssikkerhet og den høye kvaliteten bilen din har fra den er ny.

Vi lagerfører et bredt utvalg av service- og slitedeler.

Har du spørsmål om reservedeler og utstyr til din bil - ta kontakt med serviceavdelingen eller en av våre servicerådgivere - som vil gi deg gode råd og tilbud.

Bilalliansen 5+ fordelsprogram

Eier du en Hyundai, Mitsubishi eller Subaru som er 5 år eller eldre? Da tilbyr vi deg 20% rabatt på servicer, reparasjoner og originale deler ved alle verkstedbesøk. 

Klikk på denne lenken for mer informasjon.

Oppretting og lakkering (KAR)
KAR.jpg
Kontaktinfo: 
Koksverkgata 10, Vika  
8622 Mo i Rana
Tlf 75 12 79 50
Kontakt Serviceavdelingen

Be en av våre servicerådgivere om å kontakte deg! Når du skriver inn kontaktinfo og bilens registreringsnummer kan vi forberede oss litt før vi tar kontakt med deg.

Vi forholder oss til norsk lov, og tar ditt personvern på alvor. Data du oppgir blir kun benyttet til problemstillingen knyttet til dette spesifikke skjemaet, og vil aldri bli delt med tredjepart. Les gjerne vår personvernerklæring

Har behov for: *

Når du har sendt forespørselen kontakter vi deg i løpet av kun kort tid